0

Az intenzív, őszi ízeken túl a Costa őszi, vendégeknek szóló játéka miatt is érdemes lesz odafigyelni a következőkben a Corto családra, hiszen egy facebook-os képeslap feladásával ingyen kávéval lephetitek meg barátaitokat, egy Corto-s hangulatfotó beküldésével pedig akár egy hétvégi utat is nyerhettek a Costa vendégeiként Londonba (az utazáshoz költőpénz is jár), ahol még a pörkölő üzembe is ellátogathattok.

corto_jatek.jpg

Könnyen új kedvencére találhat minden Costa fanatikus az őszi szezon új italában, a Caramel Cortóban. Az ital kellemesen domborítja ki a különleges Mocha Itália keverék csokoládés-karamellás ízjegyeit, ráadásul a fajta iránt érdeklődők a gasztronómiai élményen túl most sokkal kézzelfoghatóbb meglepetésekkel is gazdagodhatnak: az egyik opció barátainknak szóló ajándék Corto, míg a másik egy londoni hétvége.

caramel_corto_blog.jpgAz előbbihez vezető út rendkívül egyszerű. A Costa Facebook oldalán érhetitek el a „Két Corto kávé egy áráért” menüpontot, ahol néhány pofon egyszerű lépésben (nyelv kiválasztása, ismerős nevének beírása, küldés) egy kedves Costás képeslapot küldhettek ismerőseiteknek, akikkel szívesen kipróbálnátok bármelyiket a négy spanyol eredetű különleges kávéitalból. Miután a kiválasztott visszaigazolta a meghívást, nincs más teendő, mint a lapot kinyomtatva, vagy tableten / okostelefonon megjelenítve bevinni kedvenc Costa kávézód baristáinak, akik a két Corto közül az egyiket ajándékba adják nektek.

A különleges londoni hétvége felé vezető út sem nevezhető túlságosan ördöngösnek. Elég kedvenc kávézótokban lencsevégre kapni a szerintetek tökéletes „Corto pillanatot”, amit a Costa Facebook falára feltöltve máris bekerültök a rajongók közé, akik közül egy szerencsés a fotós játék végén megnyeri az utat Londonba. Itt nem csak városnézés, kényelmes szálloda és költőpénz vár rátok, de egy kis Costás túra is, melynek keretében még az Old Paradise Streeten található pörkölő üzembe is ellátogathattok. Innét származik a csészétekből jól ismert kávé alapanyaga, igyátok azt a bolygó bármelyik Costájában. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Soc-dobozkák

Costa logo

welove-coffee.png

FB

Costa hun logo

welove-coffee.png

süti beállítások módosítása