18
Az ősz beköszöntével újra eljött a tömörebb, krémesebb desszertek időszaka, amelyek azon túl, hogy finomak, energiát is adnak szervezetünknek az előttünk álló hideg időhöz való alkalmazkodáshoz. A Costa tortái közül ebben a kategóriában a már ismert kedvenceken túl (Eszterházy, Feketeerdő torta) érdemes kipróbálnunk az új kávés mogyorótortát, amelynek krémében új oldaláról ismerhetjük meg a kávé aromáját.
A Costa új tortájában a csonthéjas gyümölcs ropogós darabkái és pörkölt ízei képeznek kontrasztot a tejszínes, kávés krém lágyságával, míg a szeletek karakterét a csokoládés piskóta rétegei teszik teljessé.
A tészta érdekessége, hogy hozzáadott cukor nélkül készül, az édességet egy leheletnyi cukorsziruptól nyeri el a végén. Ebben a tortában a Caramel Cortóhoz hasonlóan szintén kontextusban ismerkedhetünk meg a Costa keverékének ízeivel, a csokoládé és a pörkölt mogyoró társaságában engedhetjük kibontakozni a kávészemekben található csokoládés ízjegyeket.