0

Az ősz beköszöntével újra eljött a tömörebb, krémesebb desszertek időszaka, amelyek azon túl, hogy finomak, energiát is adnak szervezetünknek az előttünk álló hideg időhöz való alkalmazkodáshoz. A Costa tortái közül ebben a kategóriában a már ismert kedvenceken túl (Eszterházy, Feketeerdő torta) érdemes kipróbálnunk az új kávés mogyorótortát, amelynek krémében új oldaláról ismerhetjük meg a kávé aromáját.

torta.jpg

A Costa új tortájában a csonthéjas gyümölcs ropogós darabkái és pörkölt ízei képeznek kontrasztot a tejszínes, kávés krém lágyságával, míg a szeletek karakterét a csokoládés piskóta rétegei teszik teljessé.

A tészta érdekessége, hogy hozzáadott cukor nélkül készül, az édességet egy leheletnyi cukorsziruptól nyeri el a végén. Ebben a tortában a Caramel Cortóhoz hasonlóan szintén kontextusban ismerkedhetünk meg a Costa keverékének ízeivel, a csokoládé és a pörkölt mogyoró társaságában engedhetjük kibontakozni a kávészemekben található csokoládés ízjegyeket. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Soc-dobozkák

Costa logo

welove-coffee.png

FB

Costa hun logo

welove-coffee.png

süti beállítások módosítása