0

Ismét a Costa Coffe-t választották meg Európa legjobb kávézólánc márkájának az Allegra European Coffee Awards idei, párizsi szimpóziumán, november 27-én. A világ második legnagyobb kávézólánca harmadik éve, megszakítás nélkül nyerte el a megtisztelő címet a rangos nemzetközi seregszemlén, ahol elismert – az európai kávé- és food to go piacok fejlődéséért kiemelkedő teljesítményt nyújtó – cégek és magánszemélyek szálltak ringbe a díjakért.

Jan7_Costa_Coffee.jpg

A lánc a dél-európai piacok, illetve az Egyesült Királyság-Írország kategóriáiban is elhódította a legjobbnak járó elismerést, mely utóbbiban 2010 óta birtokolja a legjobbnak járó minősítést.

Andy Marshall, a nemzetközi franchise ügyvezető igazgatója szerint, „A díjak a cég kávé iránti odaadásának, munkatársaink munkájának és annak a szenvedélynek az igazolása, amivel folyamatosan, egy a világon egyedülálló kávéházi élmény megteremtésén dolgozunk. Ezt a fantasztikus eredményt nem érhettük volna el partnereink támogatása és Baristáink odaadása nélkül. Az, hogy vendégeink és a szakmabeliek egyaránt ránk szavaztak, nagyon sokat jelent számunkra.”.

COSTA015_1.jpgA Costa Coffee lánca jelenleg több mint 2700 üzletet üzemeltet a világ 30 országában, ebből több mint 1600 kávézó az Egyesült Királyságban, további 300 Európa más országaiban várja a kávészerető vendégeket. A lánc folyamatosan terjeszkedik az új piacok irányába, az európai, közel-keleti, észak-afrikai, kínai és dél-ázsiai területeken egyaránt.

A dinamikus fejlődés és a világot átható változások ellenére persze akadnak alappillérek, amik a láncnál azóta nem változtak, mióta Bruno és Sergio Costa 1971-ben kitöltötte az első csésze kávét London ködös utcáin, ilyenek az egyedi aroma, a szakmaiság, vagy épp a vendégek iránti figyelem. Ez az élő örökség a most elnyert elismerések tükrében egyszerre jelent hagyatékot és kötelességet is a lánc számára, hogy minden nap tökéletes csésze kávéval tudja meglepni vendégeit.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Soc-dobozkák

Costa logo

welove-coffee.png

FB

Costa hun logo

welove-coffee.png

süti beállítások módosítása