0

1 (1).jpg

Újra a Costa Coffee-t választották meg Európa legjobb kávézólánc márkájának az Allegra European Coffee Awards idei, isztambuli kávészimpóziumán, november 25-én. Ezzel immáron 2011, 2012 és 2013 után negyedik éve megszakítás nélkül nyerte el a Costa a megtisztelő címet, ismét megelőzvén a nemzetközi kávézóláncok teljes sorát.

Andy Marshall, a nemzetközi franchise ügyvezető igazgatója életműdíjban részesült az európai kávé piac fejlődéséért végzett munkájáért. Az elismeréseket átvevő Marshall szerint, „A díjak a cég kávé iránti odaadásának, munkatársaink munkájának és annak a szenvedélynek az igazolása, amivel folyamatosan, egy a világon egyedülálló kávéházi élmény megteremtésén dolgozunk. Ezt a fantasztikus eredményt nem érhettük volna el partnereink támogatása és baristáink odaadása nélkül. Az, hogy vendégeink és a szakmabeliek egyaránt ránk szavaztak, nagyon sokat jelent számunkra.”

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Soc-dobozkák

Costa logo

welove-coffee.png

FB

Costa hun logo

welove-coffee.png

süti beállítások módosítása